Interaktivní porovnávání vlakových spojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou interaktivního porovnávání vlakových spojů pomocí grafikonu vlakové dopravy. Nejprve byla provedena analýza existujících aplikací. Následně proběhla analýza dostupných technologií pro tvorbu vlastních diagramů a databázových systémů. Výsledkem práce je aplikace určená pro webovou platformu, jejímž úkolem je zobrazit provoz na dané trati ve formě interaktivního grafického elementu. Na základě vlastní konfigurace uživatele lze filtrovat zobrazovaná data.
This bachelor's thesis is concerned by question of interactive comparison of train connections with graphic timetable. The first step was to analyze existing applications. Subsequently, an analysis of the available technologies for creating custom diagrams and database systems was performed. The product of this thesis is a web application which purpose is a graphic representation of traffic on the track in the form of an interactive graphic element. The displayed data can be filtered according to user's configuration.
Description
Citation
UHLÍŘ, J. Interaktivní porovnávání vlakových spojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) RNDr. Vlasta Krupková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Vytvorená aplikácia obsahuje grafikon na trase medzi stanicami Praha hl.n. a Brno hl.n. Ako môžem aplikáciu použiť pre nájdenie spojov zo stanice Pečky do stanice Brno hl.n? Je možné zobrazenie pomocou grafikonu aplikovať na spoje Dopravního podniku města Brna?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO