Analýza a prezentace cenových dat vozidel prodávaných po Internetu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá procesem analýzy požadavků, návrhu a implementací webové aplikace, která má za úkol primárně poskytnout uživateli možnost vyhledávání nabídek vozů napříč více inzerčními servery s automobily. Dále má poskytovat uživateli další služby, jako odhad hodnoty vozu a zobrazení vývoje hodnoty vozu. Tato práce se podrobně zabývá každým krokem vývoje této aplikace od stanovení požadavků až po výslednou implementaci. Pro klientskou část aplikace byly použity technologie jako HTML, CSS, Javascript a JSP. Serverová část aplikace je poté napsané v jazyce Java v kombinaci s frameworkem Spring.
This bachelor’s thesis deals with the process of analyzing requirements, design and implementation of web application, which is primarily intended to provide the user with the possibility to search for offers of cars across multiple advertising websites with cars. It is also intended to provide the user with additional services such as vehicle value estimation and vehicle value development. This work deals in detail with each step of the development of this application, from the definition of requirements to the final implementation. For the client part of the application, technologies such as HTML, CSS, Javascript and JSP have been used. The server part of the application is then written in Java in combination with the Spring framework. 
Description
Citation
KANTOR, N. Analýza a prezentace cenových dat vozidel prodávaných po Internetu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) RNDr. Vlasta Krupková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ". Otázky u obhajoby: Bude aplikace nakonec nasazena v rámci portálu VUT nebo jinak? Uveďte vzorce a vysvětlete způsob výpočtu ceny automobilu pomocí obou metod (na základě dat i oficiálních vzorců).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO