Informační systém pro zpracování hlášení o chybách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se věnuje problematice testování softwarových aplikací a jejich údržbě.Záměrem této práce je vytvořit aplikaci, která bude pomocným nástrojem nejen při testovánísoftwarových výrobků, ale i při následném provozu a údržbě softwaru. Jedná se onástroj, jehož hlavním úkolem je umožnit jak samotným testerům, tak i koncovým uživatelůmpatřičné aplikace evidovat nalezené problémy a chyby. Jednotlivé chyby je následněmožné spravovat. Jelikož aplikace bude využívána také veřejnými uživateli testované či používanéaplikace, kteří jsou různého věku a schopností, byl by při vývoji kladen důraz najednoduchost ovládání.
This bachelor thesis inquires the problematics of software testing and software maintenance.Motivation is to create an application, that would be a helpful tool not only for testingsoftware applications, but also for future software maintenance. This application is a tool,which main purpose is to allow registration of problems and errors not only to the testers,but also to the public end-users of a particular application. Those individual problems canbe managed using this system. Because the application will be used also by public end-usersof a particular application who very differ of age and skill, there is an emphasis on ease ofuse and intuitivness of the system.
Description
Citation
DOMIN, M. Informační systém pro zpracování hlášení o chybách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) RNDr. Vlasta Krupková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: V kapitole 2.6 hovoříte o agilních metodikách. Jaký mají vztah k práci, byly použity při vývoji? V kapitole 2.7 popisujete jazyk UML. Jaký mají vztah k práci? Proč jste nevyužil jazyk UML pro popis životního cyklu tiketu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO