Informační systém klubu chovatelů psů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá analýzou a specifikací požadavků, návrhem a implementací informačního systému pro klub chovatelů psů. Systém umožňuje uživatelům spravovat informace o psech, chovatelských stanicích, vrzích a osobách. Součástí je i správa klubových akcí. Nabízí možnost evidovat v systému přijaté platby, na jejichž základě se automaticky provádí další akce. V nabídce je i žádost o krycí list, který poté čeká na schválení. Systém nabízí správu a plánování kontrol vrhů. Výsledek prováděné kontroly vrhu je možné zadat do systému. U psů systém vykresluje jejich rodokmeny po tři generace dozadu. Některé informace jsou statisticky vyhodnoceny a výsledky jsou zobrazeny v grafech.
This thesis deals with requirements analysis and specification, design and implementation of information system for dog breeding club. The system allows users to manage informations about dogs, kennels, litters and persons. It includes the club event manager. The ability to edit received payments that automatically trigger additional actions. Allows you to ask a cover sheet that is pending approval after it is created. The system offers management and planning of litter inspections. The result of the litter checks can be entered into the system. For dogs, the system renders their pedigrees for three generations backwards. Some information is statistically evaluated and results are displayed in charts.
Description
Citation
ČAPOUN, I. Informační systém klubu chovatelů psů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Michal Novák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Zvažoval jste i využtí architektury s tlustým javascriptovým klientem nebo využití jiných aplikačních rámců?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO