REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Návrh řešení obnovy části Květné zahrady v Kroměříži navazuje na historicky dané fakty. V plné míře respektuje danou situaci a vychází z reálných možností a požadavků. Především jde o návrh novostavby v historickém prostředí nadnárodního významu, která je památkově chráněna. V rámci této práce je řešen prostor Holandské zahrady, do níž je situován objekt návštěvnického centra, který doplňuje dnes již nedostačující zázemí pro návštěvníky.
Project of revitalization of the Kvetna garden is based on historical background. The study fully respects todays situation and comes out from real possibilities and requirements. First of all the new building is situated in the historical surroundings with the international significance, which is protected by UNESCO. Within this study the visitor centre is designed in the area of the Holandska garden to accomplish nowadays visitors requirements.
Description
Citation
KLIMEŠOVÁ, J. REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Viktor Rudiš (předseda) doc. Ing. arch. Dagmar Glosová, CSc. (člen) prof. Ing. arch. Jan Koutný, CSc. (člen) doc. Ing. Zdenka Lhotáková, CSc. (člen) Ing. arch. Zdeňka Vydrová (člen)
Date of acceptance
2009-05-26
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO