Mobilní aplikace pro pořizování detailních statistik ze zápasů v basketbalu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvoření mobilní aplikace pro zaznamenávání basketbalových statistik. V rámci aplikace se zaměřuji na zaznamenávání netradičních statitik (například povedené protiútoky, technika střelby), které slouží trenérům jako zpětná vazba k jejich tréninkovému plánu. Aplikace samozřejmě umožňuje zaznamenání i klasických basketbalových statistik jako je střelba a fauly.Veškerá data se ukládají do cloudové databáze založené na technologii Firebase od Google, což umožňuje synchronizaci v reálném čase napříč zařízeními. Vzhled je navržen pomocí Material Design, který doporučuje, jak by měla aplikace vypadat. Ovládání je díky tomu navrženo tak, aby umožnilo uživatelům co nejrychlejší zadávání dat v průběhu utkání.
The aim of this thesis is to develop a mobile application for collecting basketball statistics. Within the application I focus on collecting non-traditional statistics (for example counterattacks, shooting techniques) that serve coaches as a feedback to their training plan. Of course the application also allows collect classic basketball statistics such as shooting and fouls. All data are stored in the cloud database which is based on Google Firebase technology that allows real-time synchronization across devices. Appearance is designed with Material Design which recommends how the application should look like. The controls are designed to allow users to enter data as quickly as possible during a match.
Description
Citation
GRENAR, P. Mobilní aplikace pro pořizování detailních statistik ze zápasů v basketbalu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "B". Otázky u obhajoby: V situaci zadávání statistik více uživateli do jednoho zápasu najednou, bylo by žádoucí zabezpečit synchronizaci hracího času mezi jednotlivými zařízeními? Pokud ano, jakým způsobem by toto bylo možné zajistit?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO