Webové uživatelské rozhraní nástroje pro extrakci informací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V této práci se můžete dočíst o návrhu a implementaci JavaScriptové aplikace, která slouží jako uživatelské rozhraní pro nástroj k extrakci dat. Aplikace nabízí prostředí, ve kterém si uživatel spravuje extrakční úlohy. Úlohy jsou vytvářeny pomocí interaktivních grafů. Této funkcionality je docíleno pomocí současných moderních trendů z oblasti JavaScriptových aplikací, které jsou v práci popsány. Zejména se jedná o knihovnu React a správce stavu Redux.
In this work you can read about the design and implementation of the JavaScript application, which serves as a user interface for the data extraction tool. The application offers an environment in which the user manages extraction tasks. Tasks are created using interactive graphs. This functionality is achieved through the current modern trends in JavaScript applications that are described in the work. In particular, it is a React library and Redux state manager.
Description
Citation
POKORNÝ, J. Webové uživatelské rozhraní nástroje pro extrakci informací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm velmi dobře (B). Otázky u obhajoby: Zdůvodněte prosím omezení na maximálně 4 URI pro entitu grafu? Zdůvodněte také prosím omezení na maximálně 4 smyčky u entit grafu a jak byste implementoval verzi s více smyčkami?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO