Řešení technologie součásti v podmínkách středně velké strojírenské firmy.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Vyhodnocení a porovnání stávajícího výrobního procesu vytipované součásti tělesa přepouštěcího ventilu s modernizovanou variantou, která je zaměřena především na snížení strojních časů a rozšíření výroby s ohledem na zázemí spolupracující společnosti. Nejprve je představena firma a její pole působnosti, poté obráběná součást a na závěr uvedena technologická dokumentace k navrženému výrobního postupu a jeho zhodnocení.
Evaluation and comparison of existing process-selected components to a modernized variant, which is focused primarily at reducing engineering time and expansion of production facilities with respect to cooperating companies. First introduced to the company and its scope, after machining, at the end of the technological documentation for the proposed manufacturing process and its evaluation.
Description
Citation
ŠAŠINKA, O. Řešení technologie součásti v podmínkách středně velké strojírenské firmy. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) prof. Ing. Bohumil Bumbálek, CSc. (místopředseda) Ing. Eva Molliková, Ph.D.,Paed IGIP (člen) Ing. Jozef Majerík, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Jambor, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Bajčík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Jak se materiál AlCu4Pb chová během obrábění? V čem je materiál AlCu4 zvláštní? Jaké má vlastnosti? Definujte termín přesnost? Existuje pojem ekonomická přesnost?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO