Analýza realitního trhu v ČR a ve Francii se zaměřením na rezidenční objekty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se věnuje analýze realitního trhu v České republice a ve Francii se zaměřením na rezidenční objekty, konkrétně prodeji i pronájmu bytů. V diplomové práci jsou popsány základní pojmy a metody používané při oceňování nemovitých věcí v České republice a ve Francii. Dále je zde rozebrána tvorba databáze a segmentace trhu ve vybraných lokalitách. Následně budou oba realitní trhy porovnány.
This diploma thesis deals with the analysis of the real estate market in the Czech Republic and France with a focus on residential buildings, namely sale and rental of flats. The diploma thesis describes the basic concepts and methods used in real estate valuation in the Czech Republic and France. It also analysis database creation and market segmentation of selected localities. Consequently, both real estate markets will be compared.
Description
Citation
VENCÁLKOVÁ, L. Analýza realitního trhu v ČR a ve Francii se zaměřením na rezidenční objekty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2017-11-01
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza realitního trhu v ČR a ve Francii se zaměřením na rezidenční objekty. Závěrečnou práci obhajovala srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala přiměřeně. Na otázky komise odpověděla. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděla. Ing. Michal Novotný PhD., položil otázku: V diplomové práci zmiňujete velmi nadstandardní byt, v čem spatřujete jeho nadstandard. Ing. Tomáš Matras, položil otázku: Proč jste nevyloučila z databáze extrémy. Jakým způsobem jste pracovala s inkasem a energiemi. Doc. Ing. Leonora Marková, PhD.: Kde jste vzala údaje pro tvorbu databáze ve Francii. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: D
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO