E-Government v české daňové správě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá pojmem „e-Government“. Vysvětluje základní principy elektronické komunikace se státní správou, řeší otázku bezpečnosti informací, které jsou odesílány úřadům pomocí internetu a také objasňuje možnosti přístupu pro firmy i pro občany. Jsou zde popsány služby, které e-Government nabízí, a to především v oblasti daňové správy a daňových institucí. Součásti práce je i průzkum o využívání služeb e Governmentu mezi firmami.
This bachelor’s thesis deals with concept „e-Government“. Explains the basic principles of electronic communication with public service, concerns with the security of informations, which are delivered to offices via internet and explains the access possibility for companies and also for citizens. This work describes services, which e-Government offers above all in resort of tax administration and tax institutions. Part of this thesis is a research of using e-Government services among companies.
Description
Citation
PLAČEK, T. E-Government v české daňové správě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Josef Dobřický, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Papírník (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO