Nájemné bytu v Brně a faktory, které je ovlivňují v letech 2016 a 2017

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce popisuje trh s nájemním bydlením ve vybraných lokalitách města Brna. Zjišťuje, jak se výše nájemného mění dle lokality, vybavení a velikosti bytu. Získává informace o bytech z analýzy trhu. Tyto údaje jsou posléze rozděleny do kategorií podle dispozic 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk a vyšší, zaneseny do cenové mapy se stejnou výší nájemného za m2 podlahové plochy a následně zhodnoceny.
The diploma thesis describes a rental market in selected localities of the city of Brno. It finds out how a rent is changing according to a location equipment and size of an apartment. The thesis acquires information about a flats from market analysis. These data are then divided into disposition categories 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk and so on, then the data are recorded into a price map with the same rental amount per m2 of floor space and then evaluated.
Description
Citation
RŮŽIČKOVÁ, H. Nájemné bytu v Brně a faktory, které je ovlivňují v letech 2016 a 2017 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-10-31
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Nájemné bytu v Brně a faktory, které je ovlivňují v letech 2016 a 2017. Diplomantka na otázku vedoucího práce odpověděla. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Komise položila otázku: Jaké bylo zastoupení plně vybavených bytů? Jak byly do práce zahrnuty služby? Diplomantka na otázky odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO