Developerský projekt na rozparcelování pozemků pro rodinné domy v Prostějově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce je vypracovat návrh realizace vybraného developerského projektu. Práce popisuje jednotlivé kroky od prvního plánu až po prodej jednotlivých stavebních parcel určených pro výstavbu. Výsledkem diplomové práce je vyhodnocení efektivity projektu.
This master´s thesis focuses on the design and realization of a property development project. This work describes the steps from the preliminary plan to the sale of an individual construction plot for construction. The primary objective of this master´s thesis is the evaluation of project efficiency.
Description
Citation
NÁHLÍK, M. Developerský projekt na rozparcelování pozemků pro rodinné domy v Prostějově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-10-31
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Developerský projekt na rozparcelování pozemků pro rodinné domy v Prostějově. Diplomant na otázku vedoucího práce odpověděl. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise položila otázky je developerský projekt opravdu nefektivní? Jaký je současný stav diskutovaných pozemků? Diplomant na otázky odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO