Rizika založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomové práce pojednává o reálném podnikatelském plánu, včetně posouzení jednotlivých rizik, založení malé prodejny s pečivem, která by měla být situována do jedné z městských částí Brna, a to konkrétně Maloměřice a Obřany. V první teoretické části dojde k seznámení se základními pojmy, vymezení potřebných analýz a podrobnému popisu jednotlivých části podnikatelského plánu. V praktické části je využito teoretických poznatků, je provedena kritická analýza rizik, analýza trhu a je zde zpracován podnikatelský plán pro již zmíněný podnik.
This thesis deals with a real business plan, including the assessment of individual risks, the establishment of a small bakery shop, which should be located in one of the city districts of Brno, namely Maloměřice a Obřany. In the first theoretical part, the basic concepts, definition of necessary analyzes and detailed description of individual parts of the business plan are introduced. The practical part uses theoretical knowledge, a critical risk analysis, market analysis and a business plan for the enterprise.
Description
Citation
FIŠAR, V. Rizika založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-11-01
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika založení malého podniku. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO