Vliv druhu vlastnictví bytové jednotky na obvyklou cenu v Třinci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Nemovitost, byt, jednotka, vlastnictví, druţstvo, nabídka, poptávka, cena, hodnota, obvyklá cena, ocenění podle cenového předpisu, metoda přímého porovnání, výnosová metoda, realitní trh
A real property, an apartment, an accommodation unit, an ownership, cooperative housing, supply, demand, a price, a worth, a current price, a valuation using price provision, method of a direct comparison, yield method, real estate market
Description
Citation
KARCH, V. Vliv druhu vlastnictví bytové jednotky na obvyklou cenu v Třinci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-10-31
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Vliv druhu vlastnictví bytové jednotky na obvyklou cenu v Třinci. Diplomant na otázku vedoucího práce odpověděl. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise položila otázky Jaké jste uvažoval náklady u výnosové metody? Jak se projeví nesplacený podíl na družstevním bytu? Výhoda družstevního vlastnictví? Diplomant na otázky odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO