Návratnost investic do developerského projektu s ohledem na měnící se kvalitu lokality

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato práce pojednává o vlivu změn okolí developerského projektu na jeho návratnost. Děje se tak formou stanovení hlavních oblastí změn okolí. Ty jsou určeny na základě průzkumu možností urbánního vývoje, developerského procesu a metod jeho hodnocení. Z nich jsou posléze sestaveny možné scénáře, určena jejich předvídatelnost, stanoveny aspekty, které je mohou ovlivnit a fáze procesu, kdy k nim může dojít. Tyto scénáře jsou nakonec ověřeny na konkrétních projektech.
This thesis deals with the influence of changes in the surrounding of development project area on its return. This is done in the form of defining the main areas of environmental change. These are based on exploration of the possibilities of urban development, the development process and the methods of its evaluation. From them, possible scenarios are put together, determined their predictability, identified aspects that can affect them and the stages of the process when they can occur. These scenarios are eventually verified on specific projects.
Description
Citation
HOLPUCH, M. Návratnost investic do developerského projektu s ohledem na měnící se kvalitu lokality [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2017-11-01
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Návratnost investic do developerského projektu s ohledem na měnící se kvalitu lokality. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponent závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Ing. Tomáš Matras, položil otázku: V jaké době byl realizován projekt: Central Most. Postrádám v diplomové práci vliv trhu, z jakého důvodu nebyl uveden. Doc. Ing. Leonora Marková, PhD., položila otázku: Byla investice Central Most efektivní? Vy jste v kapitole 5.4 uvedl hodnocení projektu, uplatnil jste metodu někde v práci. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO