Elektronický obchod dumelektra.cz

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá myšlenkou podnikání na internetu. V této souvislosti jsou v práci uvedeny možnosti jakým způsobem je možné zprovoznit elektronický obchod. Dále je zde zde popis jednoho takového fungujícího obchodu, který jsem v rámci práce vytvořil. Je zde také nastíněn snadný výstup z odvětví - ovšem pouze v tomto konkrétním připadě.
This thesis is dealing with the thought of running a bussines on the internet. In connection with this there are introduced posibilities in what way is possible to run an e-commerce. Then there is mentioned description of one functional e-shop, which was created within the scope of this thesis. Also there is outlined easy leaving of this business segment - but only for this concreete case.
Description
Citation
GROCHÁL, P. Elektronický obchod dumelektra.cz [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Prof. Ing. Dušan Baran, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO