Zdravotně technické a plynovodní instalace v supermarketu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V této diplomové práci se řeší celkové zdravotně technické a plynovodní instalace v supermarketu. Teoretická část pojednává o vybavení a požadavcích pro velkokuchyňské provozy s přihlédnutím na přípravny potravin v tomto objektu. Výpočtová a projektová část řeší rozvody kanalizace, vodovodu a plynu v supermarketu. Objekt má rozlohu přes šest tisíc metrů čtverečních a je částečně dvoupodlažní. V objektu se kromě prodejní plochy, zázemí pro personál a skladů nachází také několik menších prodejních jednotek. Diplomová práce je provedena na základě současných českých a evropských předpisů.
This master’s thesis deals with the overall sanitary and gas pipeline installation in a supermarket. The theoretical part deals with equipment and requirements for large kitchens with regard to the food preparation in this building. The computing and design part deals with the sewerage, water supply and gas distribution in the supermarket. The property counts over six thousand square meters and is partly two-storeyed. There are also several smaller sales units in addition to the sales areas, facility for staff and warehouses. The diploma thesis is based on current Czech and European regulations.
Description
Citation
BOČEK, M. Zdravotně technické a plynovodní instalace v supermarketu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO