Větrání stravovacích provozů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh vzduchotechnického systému pro velkokuchyni hotelu v Brně. Návrh je proveden v souladu s hygienickými, funkčními a provozními požadavky na vnitřní mikroklima objektu. Vzduchotechnické zařízení má za úkol odvádět tepelnou zátěž a vlhkost z prostoru kuchyně a zajistit přívod požadovaného množství čerstvého vzduchu. Teoretická část této práce se zabývá požadavky na vnitřní prostředí kuchyní a základními systémy větrání těchto provozů.
The master’s thesis deals with design of heat recovery and dehumification for the hotel´s kitchen. The design is made to fullfill functional, hygienic and operational ruqirements for the internal microclimate. The main task of air-conditioning systems is to drain away heat gains and intake of requirement minimum of fresh air. The theoretical part is about analysis of internal microclimate.
Description
Citation
HAVLÁTOVÁ, K. Větrání stravovacích provozů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO