Vliv hydrologických a provozních nejistot na komplexní vodohospodářské řešení údolní nádrže

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem práce je vodohospodářské řešení zásobního a retenčního objemu vodní nádrže Hanušovice na řece Krupá. V rámci práce se provede výpočet zásobního a retenčního objemu uvažované nádrže. K výpočtu objemů zásobního a retenčního prostoru byly použity programy HYDROG a UNCE_RESERVOIR. Cílem práce je analýza vlivu nejistot na řešení zásobního i retenčního objemu nádrže, která je provedena na aktuální hydrologické podmínky v povodí a aktuální požadavky vznesené státním podnikem Povodí Moravy.
Theme of the work is a water management analysis of the Hanušovice reservoir on the river Morava/Krupá. In the framework will be make to calculating of the active capacity and retention capacity thinking reservoir. Software HYDROG and UNCE_RESERVOIR will be used, which calculating analysis reservoir. Target of the work is analysis impact uncertainties to active and retention capacity of reservoir, which is conduction on actually hydrologic conditions in river basin a actual lay requisition national company Povodí Moravy.
Description
Citation
HAVLÍK, M. Vliv hydrologických a provozních nejistot na komplexní vodohospodářské řešení údolní nádrže [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO