Porovnání opatření navrhovaných v úseku Brantice–Kostelec na řece Opavě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá porovnáním proudění ovlivněného navrhovanými opatřeními na řece Opavě v úseku Brantice–Kostelec se stávajícím stavem. Pro posouzení proudění bylo využito výsledků z dvourozměrného numerického modelu ustáleného proudění, který byl vytvořen pro oba stavy v programu SMS – FESWMS. Práce obsahuje popis stávajícího stavu, navrhovaného stavu, teoretické pojednání o numerickém modelování, porovnání proudění a zhodnocení dosažených výsledků.
Diploma thesis deals with comparison of flow influenced by proposed measures with current status in Brantice-Kostelec section of the river Opava. The results of two-dimensional numerical model of steady uniform flow were used to assess the flow. The models were created using SMS – FESWMS for both of conditions. Thesis contains description of current status, design status, the theory of numerical modelling, comparison of the flow and evaluation of results.
Description
Citation
KORÁLOVÁ, N. Porovnání opatření navrhovaných v úseku Brantice–Kostelec na řece Opavě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO