Příprava a řízení stavební zakázky z pohledu investora

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na přípravu a řízení stavební zakázky z pohledu investora. Teoretická část se skládá z jednotlivých fází projektu, jejich financování a zaměřuje se na problematiku veřejných zakázek. Aplikace těchto teoretických znalostí je demonstrována na konkrétní veřejné zakázce. Jako investor bylo osloveno Nové Město na Moravě, které pro tuto diplomovou práci poskytlo projekt Komunitní dům seniorů. Celá praktická část se věnuje přípravě a řízení této zakázky. Vytvořené dokumenty k této problematice jsou obsaženy v diplomové práci a investor je může využít jako inspirativní podklady pro další projekty. Závěr praktické části řeší otázku financování této zakázky, ke které se vztahuje i vytvořený finanční plán.
The thesis statement is focused on construction order planning and management from investor point of view. The theoretical part consists of particular project phases including financing and public orders problematics. The theoretical knowledge is applied on specific public order. The town Nové Město na Moravě was asked for cooperation as an investor and the town provided the project Community retirement home for this thesis purposes. Whole practical part is focused on this public order preparation and management. All documentation related to this topic is contained in the thesis and the investor can use this documentation as a background for further projects. Last part of the practical part concerns the order funding, the financial plan is attached.
Description
Citation
NIESNEROVÁ, D. Příprava a řízení stavební zakázky z pohledu investora [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2018-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO