Stavebně technologický projekt polyfunkčního domu Sokolská 5 v Olomouci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je zpracování stavebně technologického projektu Polyfunkčního domu Sokolská 5. V rámci diplomové práce je zpracována souhrnná technická zpráva, zpráva zařízení staveniště a výkresy pro jednotlivé etapy. Pro provádění hydroizolace spodní stavby a železobetonový monolitický skelet jsou zpracovány technologické předpisy a kontrolní a zkušební plány. V rámci této práce je dále řešen objektový časový a finanční plán, nasazení strojů a mechanismů a bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Pro hlavní stavební objekty je zpracován položkový rozpočet a podrobný časový plán. Součástí této práce je i výpočet prostupu tepla obálkou budovy.
The subject of this diploma thesis is the elaboration of the building project of Polyfunkční dům Sokolská 5. In the course of the diploma thesis is elaborated a summary technical report, report of building site and drawings for individual stages. The implementation of the waterproofing of the base structure and the reinforced concrete monolithic skeleton are subject to technological regulations and control and test plans. In this work the object time and financial plan, the use of machines and mechanisms and health and safety at work are also solved. For the main building objects, an item budget and a detailed schedule are prepared. Part of this work is also the calculation of the heat transfer through the envelope of the building.
Description
Citation
SLOVÁČEK, O. Stavebně technologický projekt polyfunkčního domu Sokolská 5 v Olomouci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2018-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO