Vzdělávací a poradenské centrum Otevřená zahrada NNO v Brně - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je řešení stavebně technologického projektu výstavby administrativní budovy ,,Vzdělávací a poradenské centrum Otevřená zahrada NNO v Brně". Budova je navržena jako třípodlažní železobetonový skelet s plochou vegetační střechou a s lehkým obvodovým pláštěm. Diplomová práce zahrnuje především technologické předpisy pro montáž obvodového pláště a pro montáž oken, kontrolní a zkušební plány, návrh strojní sestavy, projekt zařízení staveniště, položkový rozpočet aj.
The subject of the diploma thesis is solving of the construction project of the administrative building "Educational and consulting center Open Garden of NGO in Brno" The building is designed as three-storey reinforced concrete skeleton with a flat vegetation roof and a light cladding. The diploma thesis includes technological prescriptions for the assembly of the light cladding and for window installation, inspection and quality plans, design of machine assembly, site equipment project, item budget, etc.
Description
Citation
MARKOVÁ, V. Vzdělávací a poradenské centrum Otevřená zahrada NNO v Brně - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2018-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO