Úprava křižovatky silnic I/43 x II/150 u Boskovic

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předložená diplomová práce se zabývá úpravou křižovatky silnic I/43 a II/150 u Boskovic z hlediska bezpečnosti na ní. Cílem práce bylo snížení nehodovosti v dané lokalitě a zachování plynulosti. Prvním krokem této práce bylo zpracování naměřených rychlostí a intenzit na křižovatce a porovnání s příčinami nehod. Druhým krokem bylo navržení více variant řešení dané křižovatky. Pro jednu z možností byla dále zpracována projektová dokumentace.
This master thesis deals with alteration of intersection of roads I/43 and II/150 near Boskovice, with focus on safety. Aim of the thesis was to decrease accident frequency in this location, while keeping the traffic fluent. First step was the evaluation of recorded speed and intensity on this crossroad and comparing it to the causes of accidents. Second step was to design solutions for this crossroad, and for one of these solutions was developed a design documentation.
Description
Citation
KORTOVÁ, A. Úprava křižovatky silnic I/43 x II/150 u Boskovic [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO