Stavebně technologický projekt bytového domu v Brně - Slatině

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá stavebně technologickým projektem bytového domu v Brně – Slatině na ulici Kigginsova. Práce se zaměřuje na technologickou etapu monolitické konstrukce hrubé vrchní stavby a zdění. Pro tyto etapy byly vypracovány technologické předpisy a kontrolní a zkušební plán V rámci této práce byla dále vypracována technická zpráva, řešení dopravních tras, technická zpráva zařízení staveniště s výkresy zařízení staveniště. Na hlavní objekt byl vypracován položkový rozpočet s výkazem výměr a na jeho základě byl sestaven časový plán. V diplomové práci jsou dále řešeny požadavky na bezpečnost prací a vybrané konstrukční detaily.
This diploma thesis deals with construction and technological project of apartment building in Brno – Slatina, Kigginsova street. Thesis focus on technological phase of monolithic rough superstructure and masonry work. For this phases were processed technogical specifications and controlling ad testing schedules. Within this thesis was also compiled technical report, solution of transport roads, technical report and drawings of site equipmet. For main object was compiled itemized budget, which was foundation for completing time schedule. In diploma thesis are further processed safety requirements and chosen construction details.
Description
Citation
VOJTEK, O. Stavebně technologický projekt bytového domu v Brně - Slatině [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2018-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO