Energetické hodnocení administrativní budovy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá energetickým hodnocením administrativních prostor budovy. Teoretická část je věnována legislativnímu podložení energetického hodnocení, tedy zákonům, vyhláškám a technickým normám. Ve výpočtové části diplomové práce je v souladu s aktuálně platnou legislativou zpracován energetický audit budovy a průkaz energetické náročnosti budovy. V závěrečné části práce se věnuji aplikaci výpočetní techniky. Na předmětu energetického auditu je tu provedena analýza numerické spotřeby tepla na vytápění, která je následně porovnána se skutečnou spotřebou.
This master’s thesis deals with the energy assessment of an administrative building. The theoretical part is devoted to legislation for energy assessment – law, regulations and technical standards. The application of this legislation is provided in the calculation part as energy audit and energy performance certificate of the administrative building. The last part of this thesis is dedicated to application of computational softwares for analysing results of heat consumption in comparison with reality.
Description
Citation
STADTHERR, J. Energetické hodnocení administrativní budovy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO