Administrativní objekt ve Fulneku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je vypracování projektové dokumentace k provedení novostavby administrativní budovy ve Fulneku - Jerlochovicích. Budova je umístěna v proluce mezi obytnou a výrobní zónou. Stavba má tři nadzemní podlaží. V 1NP je umístěno technické zázemí budovy, toalety, archív, klidová zóna pro zaměstnance a dvě openspace kanceláře. 2NP je navržené ve stejné logice. Nachází se zde dvě openspace kanceláře situované na západ, zázemí pro vedení společnosti, toalety a denní místnost s kuchyní. Ve 3NP je navržena konferenční místnost s kuchyní a toaletami. Konstrukční systém je monolitický železobetonový skelet. Objekt je zastřešen plochými vegetačními střechami. Základovou konstrukci tvoří betonové jednostupňové patky.
The subject of this thesis is to create a project documentation of the design of a new office building construction in Fulnek – Jerlochovice. The building is located between residential and industrial zone. It has three aboveground levels. There is a technical backgroud, toilets, archive, rest zone for employees and two openspace offices located on the ground floor. The second floor is designed on the same basis. There are two openspace offices situated on the west side, background for company managment, toilets and day room with kitchen. The third floor is designed as conference room with kitchen and toilets. Construction system is cast-in-place concrete frame. The building is roofed with the flat roof. Foundations are made of one-stage concrete footing.
Description
Citation
PUSTĚJOVSKÝ, J. Administrativní objekt ve Fulneku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO