Návrh informačního systému pro kulturní klub s restaurací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V diplomové práci je provedena analýza podnikových procesů a návrh modelu informačního systému, který je vhodný jako podpůrný prostředek v řízení podniku zabývajícího se pořádáním kulturních akcí a restaurační činností.
There are an analysis of business processes and a suitable model of information system design as a support tool in management of company which deals with cultural events organizing and restaurant activities in the thesis.
Description
Citation
ŠPAČEK, O. Návrh informačního systému pro kulturní klub s restaurací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-08
Defence
1) Otázka vedoucího - zodpovězeno 2) Otázky oponenta - zodpovězeno 3) prof. Mezník - připomínky k formálnímu zpracování práce - překlepy, překlad - připomínka přijata 4) Ing. Kříž - Postupoval jste při vypracování práce na základě informační strategie? - částečně zodpovězeno 5) Ing. Kříž - Jaká je vazba mezi firemními procesy a výběrem informačního systému? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO