Studie proveditelnosti-změna zahradnictví na produkční a realizační firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce má za cíl vypracovat studii proveditelnosti se zaměřením na změnu zahradnictví na produkční a realizační firmu. Je v ní analyzována současná struktura a stav hospodaření firmy a návrh vedoucí k rozvoji v letech 2011 až 2013. postatou návrhu je rozšíření produkčních kapacit firmy a zvýšení tržního podílu.
This diploma thesis have for object to create a feasibility study focused on change the gardening to the production and implementation company. I have analysed the present structure and condition of management, I have created a proposal of enterprise development for years 2011 till 2013. The proposal’s essence is the enlargement of company capacity and maret share.
Description
Citation
KRESA, O. Studie proveditelnosti-změna zahradnictví na produkční a realizační firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO