Úvěrování fyzických osob neúčelovými úvěry a půjčkami od bankovních a nebankovních subjektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá komparací obchodních bank, družstevních záložen a nebankovních úvěrových institucí z hlediska nabídky neúčelových úvěrů a půjček pro nepodnikající fyzické osoby. Na základě analýzy úvěrové nabídky vybraných subjektů působících na českém trhu je provedeno srovnání, které přinese částečný přehled o současných úvěrových produktech.
The bacherol thesis deals with comparison of banks, kooperative banks and non-banking credit companies in term of the supply of no purpose loans to individuals. Based on an analysis of the supply of loans provided by subjects selected out of the Czech market is performed the comparison, that brings a partial view of actual loans.
Description
Citation
JANDÁK, A. Úvěrování fyzických osob neúčelovými úvěry a půjčkami od bankovních a nebankovních subjektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) JUDr. Ilona Rašovská (místopředseda) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Vilma Svojanovská (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
otázky oponenta: odpovězeno otázky vedoucího: odpovězeno ot.1) Ing. Martin Pernica, Ph.D. Čím se liší podmínky pro získání úvěru od nebankovních úvěrů oproti bankovním úvěrům? Odpovězeno s velkými nedostatky ot.2) Ing. Vilma Svojanovská Jaký je obecný závěr práce a další doporučení z hlediska zájmu o úvěr? Odpovězeno s velkými nedostatky ot.3) Ing. Lucie Koleňáková, Ph.D. Je možné při čerpání spotřebitelského úvěru ručit nemovistostí? Odpovězeno s velkými nedostatky ot.4) JUDr. Ilona Rašovská Jak se řeší spotřebitelský spor ve třetí fázi? Odpovězeno s velkými nedostatky Při hodnocení obhajoby bylo provedeno tajné hlasování.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO