Systémy pro synchronizaci souborů a adresářů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na zjištění současného stavu v oblasti synchronizace souborů a adresářů na různých platformách. První část se věnuje nástrojům pro zrcadlení, nástrojům pro správu verzí a webovým úložištím. V druhou kapitole se autor zabývá adresářovými službami. Poslední třetí kapitola je věnována praktické části s popisem autorova skriptu.
Bachelor's thesis is intent on snipping of systems for file and directory synchronization on various platforms. First part is addict to systems for mirroring, version control tools and web storage site. Second section put mind to address service. Third and last chapter apply to practical part with description of author script.
Description
Citation
ŘÍHA, J. Systémy pro synchronizaci souborů a adresářů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) Ing. Václav Křepelka, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Skořepa, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Vrána, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) Ing. Václav Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Rášo, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Otázky: Vámi vytvořený program byl skript použitelný na různých operačních systémech? Jaké programy jste našel pro operační systém Linux? V čem je vytvořen váš skript? Lze vybrat synchronizaci konkrétního souboru ve vašem skriptu?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO