Užití protokolu ACP pro platební systémy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalárska práca sa zameriava na protokol pre kryptografické systémy v platobných systémoch vyvinutý na ÚTKO. V práci je zhrnutý momentálny stav vývoja v oblasti systému pre platbu medzi dvoma zariadeniami a v práci bude názorne ukázané ako protokol umožňuje dvojici zariadení v rámci transakcie zjednať požadované aktivity, zjednať autentizačnú metódu, previesť autentizáciu, doručiť prístupové parametre a previesť vyúčtovanie. Úlohou tejto práce je vypracovať scenáre užitia protokolu ACP v platobnom systéme a zhodnotiť ich z hľadiska bezpečnosti, dátovej náročnosti a univerzality.
Bachelors work focuses on the protocol for the cryptographic systems in payment systems developed for ÚTKO. The work summarizes the current state of the system for payment between the two devices, and work will show how protocol allows for pair of devices within the required activities to negotiate the transaction, negotiate the authentication method, make an authentication, deliver the access parameters and transfer statement. The purpose of this work is to develop scenarios inclusive protocol ACP in the payment system and evaluate them from the aspect of safety, performance data and universality.
Description
Citation
NOVÁK, A. Užití protokolu ACP pro platební systémy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) Ing. Martin Plšek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radomír Svoboda, Ph.D. (člen) Ing. Jan Karásek, Ph.D. (člen) Ing. Filip Buršík (člen) Ing. Ivo Strašil (člen)
Date of acceptance
2013-06-20
Defence
Popište jaké jsou možnosti MPEG-7 vizuálních deskriptorů a k čemu se mohou hodit Objasněte jak je náročné do standardu vložit vlastní deskriptor, který nebyl standardem MPEG-7 definován. Objasněte proč máte uvedeno, že k standartu MPEG-7 nejde dohledat literatura?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO