Myografický biofeedback

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
První část práce se zabývá stavbou a funkcí svalů. Následně je zde popsán EMG signál, jeho snímání a vyhodnocení. Ve druhé části jsou za pomocí vyhodnocených parametrů EMG signálu naprogramovány 3 hry pro myofeedbeck.
First part of bachelor’s thesis is describing composition and function of muscles. Afterwards is described EMG signal, its measurement and evaluation. In the second part of bachelor’s thesis ale programed 3 games for myofeedback, which are using the evaluation of EMG signal.
Description
Citation
SEKERA, L. Myografický biofeedback [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Pavel Horský (člen) Ing. Jan Šístek, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO