Řízení modelu protokolem CAN

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zaměřuje ve významu technického textu na protokol CAN, jeho návrhu pro komunikaci s robotickým podvozkem. V první části práce obsahuje obecné informace o protokolu CAN a jeho nastavení a také náhled s jakými přípravky jsem pracoval. Druhá část se věnuje software robota. Další kapitola popisuje hardware mé práce a poslední kapitola je věnována experimentům s robotem a celkovému zhodnocení.
This thesis focuses in the importance of technical text on the CAN protocol, the design of communication with robotic chassis. The first part contains general information about the CAN protocol and its settings, and a preview of what products I worked. The second part focuses on software robot. The next chapter describes the hardware of my work and the last chapter is devoted to experiments with the robot and the overall evaluation.
Description
Citation
PROCHÁZKA, M. Řízení modelu protokolem CAN [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
doc. Ing. Jiří Koziorek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miloslav Richter, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Beneš, Ph.D. (člen) prof. Ing. František Zezulka, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Student neobhájil bakalářskou práci. Komise se ztotožnila s hodnocením oponenta. Nevyhovující kvalita technické zprávy. Pouze částečné splnění zadání.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO