Rekuperace energie u HPV

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá komplexním studiem a návrhem rekuperační soustavy silničního vozidla poháněného lidskou silou. Obsahuje přehled různých typů rekuperačních prostředků, jejich vlastnosti, výhody, nevýhody a použitelnost při konstrukci takového vozidla.
This thesis deals with comprehensive study and design of recovery system of a road vehicle powered by human power. It contains an overview of different types of heat recovery devices, their characteristics, advantages, disadvantages and applicability in the construction of such a vehicle.
Description
Citation
BITTNER, I. Rekuperace energie u HPV [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automobilní a dopravní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. (předseda) prof. Ing. František Bauer, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Pavel Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc. (člen) doc. RNDr. Karel Pellant, CSc. (člen) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-17
Defence
Student přednesl komisi prezentaci své diplomové práce a zodpověděl otázky oponenta. Student objasnil parametry jízdního odporu použitých v práci (převzaté z literatury). Na možný druh akumulátoru, který je vhodný pro použití v eletrokole student odpověděl. Dotaz na uložení generátoru by odpovězen (volnoběžka). Dále bylo diskutováno umístění baterií a generátoru.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO