Aplikace systému Maple při řešení úloh kinematiky a dynamiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Úcelem práce je ukázat na možnosti využití speciálních software, v tomto prípade systému Maple, pro rešení príkladu mechaniky teles. Úlohy jsou z kinematiky a dynamiky, ale jejich prípadná souvislost s jinými obory FME (jako je i automatizace a informatika) je evidentní.
The main purpose of this work is to provide the possibilities of the application of the mathematical software Maple for the solution of practical exercises from solid state mechanics. The examples from kinematics and dynamics are presented, but the relationship to the other subject fields at FME (with the inclusion of informatics) is evident.
Description
Citation
DŘÍMAL, J. Aplikace systému Maple při řešení úloh kinematiky a dynamiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
prof. Ing. Miroslav Olehla, CSc. (předseda) doc. Ing. Eva Kureková, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Branislav Lacko, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeněk Němec, CSc. (člen) prof. RNDr. Ing. Miloš Šeda, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ivan Švarc, CSc. (člen)
Date of acceptance
2008-11-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO