Podnikatelský záměr na založení společnosti S4you s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problémem návrhu podnikatelského záměru. Analyzuje problémy související s návrhem řešení na založení společnosti v oblasti poskytování služeb. Na základě této analýzy jsou zde vypracovány návrhy postupů, doporučení a opatření vhodných k tomu, aby pomohly společnosti v orientaci na trhu, k upevnění pozice na trhu, zvýšení tržního podílu, dále o zkvalitnění poskytovaných služeb a k získávání nových klientů. Tyto návrhy a doporučení by měly být rádcem, jak přispět k úspěšnému založení malé společnosti a vést k naplnění jejich cílů.
In my Master’s thesis I am engaged in problems related to business plan proposals. The work analyses problems related to proposals of solutions for company extension in the field of service provision. On the basis of the analysis there have been processed the proposals of procedures, recommendations and measures suitable for supporting the company orientation in the market, strengthening its position in the market, increasing its market share as well as rendered service quality improvement and new clients obtaining. These suggestions and recommendations should be a guide – they should help a small company to develop and they should also lead to the company aims fulfilment.
Description
Citation
KESJÁROVÁ, L. Podnikatelský záměr na založení společnosti S4you s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Ing. Pavel Holek (předseda) prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (místopředseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO