Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce obsahuje návrh podnikatelského záměru na zřízení penzionu s restaurací a vinným sklípkem. V práci jsou teoretické poznatky, nutné k založení podniku, zhodnocení situace na trhu, nastínění realizace projektu a následné vyhodnocení různých aspektů.
Bachelor thesis contains a draft business plan to establish a boarding house with restaurant and wine cellar. The work includes theoretical knowledge required for setting up a business, asses the market situation, outlining of project, the subsequent evaluation.
Description
Citation
CHLUDOVÁ, M. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázka oponenta bakalářské práce: Odpovězeno Otázka: doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. Co je příjem, výdaj a zisk ve Vaší bakalářské práci? Jak jste tedy chápala náklady? Neodpovězeno Otázka: Ing. Pavel Svirák, Ph.D. V jakém stavu je aktuálně tento projekt? Odpovězeno Otázka: JUDr. Tomáš Soukup, BA. Kolik stál pozemek? Na jakou částku je hypotéční úvěr? Odpovězeno částečně
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO