Optimalizace systému zaměstnaneckých benefitů v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce „Optimalizace systému zaměstnaneckých benefitů v podniku“ je analyzovat zaměstnanecké benefity dle současné právní úpravy z pohledu daňového zatížení podniku i zaměstnance. Dílčím cílem je na základě dotazníkového šetření zjistit spokojenost zaměstnanců se současným systémem zaměstnaneckých benefitů v konkrétním podniku a navrhnout určité změny, které povedou ke spokojenosti zaměstnanců a optimalizaci systému z daňového hlediska jak pro zaměstnance tak pro zaměstnavatele.
The aim of Master Thesis „The optimization of employee’s benefits system in a company“ is to analyze employee’s benefits based on actual legal regulation in the point of view of tax liability for the company and for employees. The partial goal is to detect employees’ satisfaction with provided benefits in the concrete company and to propose some changes which would increase their fulfillment and optimize the employee’s benefit system in tax aspects for employer and for employees as well.
Description
Citation
KNYBLOVÁ, L. Optimalizace systému zaměstnaneckých benefitů v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Ing. Martin Bajer (předseda) prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2009-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO