Implementace systému WPKS v Precheze, a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem práce je projekt na implementaci systému Workcenter PKS v Precheze a.s., Přerov, výstupy implementace a posouzení přínosů implementace pro Prechezu a její pracovníky. V současné době je systém WPKS zakoupen a přechází z analytické fáze do fáze implementační. V návrhové části se zaměřím na detailní plánování implementace, tzn. na detailní zpracování map výrobních procesů, na návrh posloupnosti procesů, složení projektového týmu a sestavení časového plánu celkové implementace systému WPKS. Dále bude zhodnocen finanční přínos projektu, a to z hlediska nákladnosti a efektivnosti.
Intention of this thesis is the Workcenter PKS system implementation project in Precheza a.s., Přerov, implementation outputs and assessment of implementation advantages for the company and its employees. Currently the WPKS system has been purchased and comes over from the analytic phase to the implementation phase. In the designing section I will concentrate on implementation detailed planning, i.e. on detailed elaboration of production process maps, on process sequence designing, project team members and on drawing the total WPKS system implementation schedule. Also, financial contribution of the project will be assessed from the cost and effectiveness point of view.
Description
Citation
DÝČKOVÁ, P. Implementace systému WPKS v Precheze, a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Ladislav Ludvík, CSc. (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen)
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO