Výroba součásti tvářením za studena

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Projekt vypracovaný v rámci magisterského studia oboru M-STM Strojírenská technologie a průmyslový management předkládá návrh technologie výroby součásti tvářením z oceli 12 040 za studena. Na základě konzultací, literární studie a výpočtů bylo navrženo tváření na víceoperačním postupovém tvářecím automatu TPZK 25 s jmenovitou tvářecí silou 5000 kN
A project developed during a magister´s study of a program M-STM Mechanical engineering and industrial management brings in a proposal of a technology of cold forging part out of 12 040 steel. The forging on a multi-stage processual automatic machine TPZK 25 with nominal forming power 5000 kN was projected based on consultations, study of literary resources a calculations.
Description
Citation
JEDOVNICKÝ, J. Výroba součásti tvářením za studena [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
prof. Ing. Bohumil Bumbálek, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Vrba, CSc. (místopředseda) prof. Dr. Ing. Miroslav Neslušan (člen) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (člen) prof. Ing. Ivan Dvořák, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2011-06-22
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Jaký materiál jste volil a z jakého důvodu? Co znamená u značení materiálu RJ? Jaké je vstupní tepelné zpracování a proč je prováděno?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO