Výrobní logistika

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou výrobní logistiky, organizací výroby v podniku a jejího řízení i za pomocí softwarových nástrojů. Práce začína teoretickou studií zadaného tématu, která obsahuje popis základních cílů a úkolů výrobní logisitky, zásady technologického projektování, popis způsobů plánování a řízení výroby a v poslední části teoretické studie se pojednává o aplikaci různých softwarových nástrojů. Druhá část se již týká praktické části bakalářské práce a obsahuje kompletní popis a nasbíraná data z aktuální výroby, jejich vyhodnocení a shrnutí. Ve třetí části se práce zabývá již přímo diagnostikou chyb výroby, její racionalizací a optimalizací procesů ve výrobě probíhajících. V poslední části je potom celkové porovnání současného a navrhovaného rozložení výroby.
This thesis deals with the production logistics, organization of production in the company and its management as well as using software tools to control it. The work begins with a theoretical study of a given topic, which contains a description of the basic goals and tasks of a production logistics, technology design principles, a description of production planning and control . In the last part of theoretical study deals with the application of various software tools to a logistics control an plannig. The second part focuses on the practical concerns of the thesis and includes a complete description and data collected from current production, evaluation and summary. In the third part of the bachelor’s thesis we deal with manufacturing errors, the redeployment and optimization of production processes. In the last part is the overall comparison of current layout and proposed production layout.
Description
Citation
SUSKO, P. Výrobní logistika [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Polanský, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen) Ing. Martin Frk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Co se stane, když dojde k poruše nebo údržbě vysoce vytíženého stroje? Byla provedena finanční rozvaha Vaší práce? Bude Vaše práce v praxi realizována?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO