Galerie a výstavní expozice v Rymicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Zadáním diplomové práce bylo vytvoření expozice hliněného stavitelství v tvrzi Rymice, vyřešení venkovní expozice s dílnou hlíny. Venkovní prostor věnovaný hlíně se skládá ze dvou základních části. Jsou to výroba hliněných prvků a výstava prvků. Výstavní část se skládá ze hliněných stezek a skleněných vitrín pro exponáty, který tvoří lineární pruhy, a tak spojují výrobní a expoziční prostor.
By entering this thesis was to create exposure Earthen Architecture in the fortress Rymice, resolving outdoor exposure with clay workshop. Outdoor space devoted clay consists of two main parts. These are the elements of clay production and exhibition features. The exhibition section consists of clay trails and glass showcases for exhibits, which form a linear streaks, and thus linking production and exposure space.
Description
Citation
RADOVIĆ, R. Galerie a výstavní expozice v Rymicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
prof. Ing. arch. Ivan Petelen, CSc. (předseda) doc.Ing.arch. Peter Daniel, Ph.D. (člen) doc.Ing.arch. Michal Hronský, Ph.D. (člen) Ing. arch. Martin Kovařík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdenka Lhotáková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-05-30
Defence
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO