Svařovací postup Škoda Roomster

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce vypracovaná v rámci prezenčního bakalářského studia oboru B-STI Strojní inženýrství popisuje svařovací postup Škoda Roomster. V bakalářské práci je popsán výrobní svařovací postup karoserie a použité metody spojování Škoda Roomster. Jednotlivé metody spojování obsahují druhy použitých zkoušek dle norem VW, používané ve společnosti Škoda Auto. Na vybraném spoji je navrhnut WPS svar.
Bachelor thesis elaborated in full-time bachelor's degree in B-STI. Mechanical Engineering describes the welding process of Skoda Roomster. The thesis describes the production process of welding a chassis and joining methods used on Skoda Roomster. Single methods of connecting includes the types of tests used by VW standards used in Skoda Auto. On the chosen joint is designed the WPS weld.
Description
Citation
PODSTAVEK, M. Svařovací postup Škoda Roomster [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Ladislav Daněk, CSc. (předseda) Ing. Vladimír Kudělka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Heinz Neumann, CSc. (člen) prof. Ing. Jaroslav Purmenský, DrSc. (člen) doc. Ing. Miroslav Suchánek, CSc. (člen) doc. RNDr. Libor Mrňa, Ph.D. (člen) Ing. Evžen Vyplašil, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Bakalář seznámil komisi s vypracováním a závěry své bakalářské práce. Zodpověděl dotazy recenzenta a zkušební komise. Otázky zkušební komise: Jak by se nazývala zkouška v lemu? Co je bradavkové svařování? Jaké další typy spojů jsou na karoserii ? Bakalář seznámil komisi s vypracováním a závěry své bakalářské práce. Zodpověděl dotazy recenzenta a zkušební komise. Otázky zkušební komise: Kolik bodových svarů je na karoserii? Jak se nastavují parametry na svařovací lince? Kde se používá MIG - pájení? Jaké jsou parametry materiálů karoserie?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO