Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Barum Continental spol. s.r.o., který se zabývá výrobou pneumatik a jejich komponentů. V práci je použita analýza absolutních ukazatelů, rozdílových ukazatelů, poměrových ukazatelů a analýza soustav ukazatelů. Použitím této metodologie je dosaženo cíle, a to zhodnocení finanční situace podniku Barum Continental s.r.o.. Přínosem firmě tedy jsou vyvozené závěry a doporučení pro zlepšení finanční situace, pomocí kterých firma může dosáhnout prosperity.
This bachelor´s thesis deal with financial analysis company Barum Continental spol s.r.o., which produces dwelling sanitary and office units. There is used analysis absolute roadsings, distance roadsings, ratio roadsings and analysis system roadsings in work. By using those methodology is achieved purposes, namely evaluation of financial situation company Barum Continental s.r.o.. Contribution firm are constructive findings and recommendation for improvement financial situation by the help of which firm is able to achieve prosperity.
Description
Citation
HANÁČKOVÁ, E. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Jan Solař, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2008-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO