Inteligentní řídící jednotka teplovodního vytápění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Projekt se zabývá návrhem řídící jednotky pro regulaci teplovodního vytápění. Zaměřuje se na mikroprocesorové řízení a použití digitálních teplotních senzorů. Systém řídí průběh regulace s ohledem na proměnné klimatické podmínky a uživateli umožňuje nezávisle na sobě nastavit požadovanou teplotu v jednotlivých místnostech. Údaje o stavu regulace jsou zobrazovány na LCD displeji 4x16 znaků a rovněž na PC prostřednictvím USB portu nebo bezdrátového přenosu Bluetooth a příslušného softwaru.
The target of the project is to design the control unit of the hot water heating with the dynamic run depending on the building heating loss, including possibility of adjusting of room´s temperatures individually by user. System is driven by microprocessors and uses digital temperature sensors and electronically controlled valves. All information and datas are displayed on the LCD display panel and whole unit can be easily connected to the PC via the USB port or Bluetooth.
Description
Citation
NEDOMA, P. Inteligentní řídící jednotka teplovodního vytápění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) Ing. Bohuslav Res, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (člen) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen) Ing. Roman Prokop, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
student seznámil komisi se zadáním a řešením bakalářské práce a odpověděl na otázky oponenta i komise. Prezentace byla komisí hodnocena jako velmi dobrá.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO