Návrh na zlepšení spokojenosti zákazníků restaurace Sportclub

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá provedením a následným vyhodnocením analýzy spokojenosti zákazníků restaurace Sportclub na základě písemného dotazování. Obsahuje analýzu výsledků, pomocí kterých byly zjištěny silné a slabé stránky restaurace Sportclub z pohledu zákazníka. Součástí jsou také návrhy a doporučení, které pomohou zvýšit spokojenost zákazníků a tím přispějí k lepšímu boji s konkurencí a k upevnění postavení restaurace na trhu.
The dissertation deals with the realization and subsequent evaluation of the analysis of the satisfaction of customers of the restaurant Sportclub on the basis of a questionnaire. It contains the analysis of the outcomes, leading to the detection of strong and weak points of the restaurant Sportclub from the point of view of the customer. One part also deals with suggestions and recommendations that will help to increase the customers´satisfaction and so they will contribute to a better competitor´s fight and to the stabilization of the position of the restaurant in the market.
Description
Citation
HOJAČOVÁ, B. Návrh na zlepšení spokojenosti zákazníků restaurace Sportclub [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Prof. Ing. Dušan Baran, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO