Analýza vybraných ukazatelů společnosti MERLIN-PLUS spol. s r.o. pomocí časových řad

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu vybraných ukazatelů společnosti MERLIN-PLUS spol. s r.o. pomocí časových řad. Teoretická část se věnuje charakteristice statistických metod, které jsou poté použity v části praktické. Z výsledků, pokud je to možné, je stanovena prognóza vývoje v budoucnosti, popřípadě jsou stanoveny návrhy a opatření.
The bachelor´s thesis concentrates on analysis of selected indexes of the company MERLIN-PLUS spol. s r.o. with the help of time series. The theoretical part is focused on characteristics of statistical methods, which are used in the practical part. The results, if it´s possible, are used to make a prediction of the development in the future or to make suggestions and precautions.
Description
Citation
ZEMAN, T. Analýza vybraných ukazatelů společnosti MERLIN-PLUS spol. s r.o. pomocí časových řad [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) Ing. Libor Benátský (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO