Studie logistiky opatřování s vazbami na produkční procesy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této diplomové práci byl řešen problém řízení zásob ve výrobním podniku, který je zaměřen na poskytovaní služeb v elektrotechnické výrobě. Problematika zásob vznikla v okamžiku, kdy došlo ke ztrátě významného zákazníka a zásoby se staly nefunkčními. Snížení zásob bylo řešeno několika způsoby, které vedly k významnému snížení zásob.
In this diploma work I have attempted to solve problems about managing manufactoring resources in company used in servicing electro-technical production. Problems about manufactoring resources appeared in a time due to a loss of a significant customer when manufactoring resources have became disfunctional. Manufactoring resources reduction policy has been applied in various ways which have led to a significant reduction of a company’s stock.
Description
Citation
SVÍDA, J. Studie logistiky opatřování s vazbami na produkční procesy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Ladislav Žalio (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Jiří Petráš (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO