Rychlý datalogger s galvanicky oddělenými měřicími kanály

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá rozborem řešení a konstrukcí zařízení, která slouží pro sběr dat. Na začátku práce jsou popsány základní typy zařízení pro sběr dat. V dalších částech práce je provedeno srovnání několika komerčně dostupných zařízení pro sběr dat, na základě kterého budou zvoleny požadavky na konstruované zařízení pro sběr dat. V dalších kapitolách se práce věnuje návrhu elektronických obvodů a volbě součástek pro jejich zhotovení. Poslední kapitoly jsou věnovány popisu konstrukce zařízení pro sběr dat.
Master‘s thesis deals with analysis solutions and construction of the devices for data collection. At the beginning, they describe the basic types of devices for data collection. In other parts of the work is compared few commercial devices for data collection, under which the requirements will be selected on the proposed device for data collection. In other chapters of the work devoted to the design of schemes and selecting components for their manufacture. The last chapters are devoted to describing the design of device for data collection.
Description
Citation
DOLEŽEL, J. Rychlý datalogger s galvanicky oddělenými měřicími kanály [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a výkonová elektronika
Comittee
doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (předseda) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Petr Chrobák (člen) Ing. Jan Knobloch, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-05
Defence
Student obhajoval diplomovou práci na téma: Rychlý datalogger s galvanicky oddělenými měřicími kanály. Student v prezentaci zpočátku uvedl a popsal funkci navržených obvodů. Jednalo se o poměrně složitá schémata a je zřejmé, že bylo odvedeno velké množství práce. Na ukázku byl přinesen také vzorek vytvořeného funkčního dataloggeru. Na veškeré otázky oponenta a také na dotazy komise student odpovídal jistě a správně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO